Взрив в залата: Евакуираха по спешност Камен Воденичаров, Мамалев и Токмакчиев! (зрители в паника)

Взрив в залата: Евакуираха по спешност Камен Воденичаров, Мамалев и Токмакчиев! (зрители в паника)
Гласувайте за статията

Спешно евакуираха Камен Воденичаров, Мамалев и Токмакчиев в Банско!

Реален взрив в читалище „Никола Вапцаров“ в Банско предизвика спешната евакуация на Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, които били в този момент на сцената.

Камен Воденичаров

Камен Воденичаров и колегите му бяха евакуирани по спешност

Оказало се, че това не е терористичен или артистичен акт, а повреда. Тя е в кондензатора на един от прожекторите на сцената в залата и е довела до взрив.

А това пък наложи намесата на пожарната и евакуация на стотиците зрители наред с персонала и звездите актьори.

Инцидентът станал в понеделник вечер по време на спектакъла „Майсторите на комедията“ с участието на известните актьори Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Когато и тримата били на сцената, произлязъл взривът, пише вестник „Телеграф“.

После се чул и втори такъв. Залата е била обдимена и пожарникарите принудително евакуирали стотиците зрители начело с именитите артисти.

Повредата била отстранена много бързо и след оглед от служители към РСПБЗН – Банско спектакълът продължил. Няма пострадали.

В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на тв предаванията „Ку-ку“, „Каналето“, „Клуб НЛО“.

Знаем, че тримата актьори са сред любимците на публиката от години. Което обяснява и огромния интерес към представлението им. От което публиката си тръгна повече от доволна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар