Дни преди да чукне 60: Бойко Борисов разтърси с разкритие за личния си живот! (виж тук)

Дни преди да чукне 60: Бойко Борисов разтърси с разкритие за личния си живот! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Бойко Борисов разкри плановете си дни преди юбилея!

Бойко Борисов ще отбележи своя 60-годишен юбилей на 13 юни. За личния си празник премиерът не издава дали е планирал специално пищно тържество. Или отново ще разреже тортата заедно със семейството си и двамата си внуци – Бойко-младши и по-малкото му братче Иван, в домашна обстановка във фамилната къща в Банкя.

Борисов

Бойко Борисов май няма да се зажени скоро

Последните си няколко рождени дни министър-председателят изкара в работна обстановка. Въпреки това обаче политици и от България, и от цяла Европа винаги му честитят празника. А за юбилея се очакват специални обръщения.

Традиционно всяка година премиерът си пожелава едно и също – здраве и успехи в работата… През последния месец Бойко Борисов намери време между ангажиментите си в чужбина да обиколи страната. И навсякъде бе посрещнат с огромна радост и благодарност за построеното по време на управлението му.

Самият той призна, че срещите с народа го зареждат с оптимизъм и по време на доста от тях каза, че макар да става на 60, не планира скорошно пенсиониране от политиката.

За последно в списъка с желанията му любовта присъстваше, когато за пръв път зае премиерския си пост. В разгара на първия си мандат начело на държавата Борисов вдигна завесата на личния си живот в откровено интервю.

„Когато приключа с държавната работа, ще се оженя“, категоричен бе тогава лидерът на ГЕРБ, чиято последна официална половинка бе топбанкерката Цветелина Бориславова, пише Ретро.

И с Цветелина, и с първата си съпруга Стела, която е майка на единствената му дъщеря Венета Борисова, първият в държавата разкрива, че е запазил отлични отношения.

За бившата му жена се знае, че от дълги години живее в щата Калифорния в Америка, където е уважавана лекарка. Именно там общата им дъщеря завърши своите три висши образования, а после се върна да свие семейно гнездо у нас с избраника си Иван.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар