Райна иска сватба от гаджето си: Пайнера обаче й вдигна мерника! (още подробности)

Райна иска сватба от гаджето си: Пайнера обаче й вдигна мерника! (още подробности)
Гласувайте за статията

Пайнера вдигнал мерника на Райна заради спад в участията?!

Пилето на фолка Райна, напира за сватба с гаджето си Валери Тюлеков, с когото е неразделна и очевидно много щастлива.

Райна

Райна иска да се види вече семейна и с деца, което е съвсем нормално

Връзката на певицата и ММА боеца не е дълга, но двамата са луди един за друг. Райна вярва, че е открила любовта и мачото е точният човек за нея. Певицата вече запозна избраника си със семейството.

Родата харесва спортиста, който също е от Сандански. Двамата вече са обсъждали план за сватба, като по-настоятелна е Райна. Те обсъждат и идеята да имат деца, тъй като фолкаджийката гони 40-те години и вече й е време. Докато очаква предложение Пилето може да остане без работа.

Вестник „България Днес“ твърди, че от „Пайнер“ са й вдигнали мерника, защото няма участия и не носи приходи на шефовете си. Тя има епизодични изяви по събори и фестивали, но бяга от нощни участия.

Въпреки че няма никакви приходи Райнето и гаджето й не спират да обикалят Европа. През седмица те са на почивка. За последно влюбените бяха в Германия.

Припомняме, че това е първата истински сериозна връзка на Пилето след любовта й с Коцето преди много години. Тогава Пилето беше яко хлътнало по чалга звездата, но Константин редовно й слагаше рога и скандалите им не стихваха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар