Камелия обясни коя е „тайната“ на това да ядем, но да не пълнеем! (виж тук)

Камелия обясни коя е „тайната“ на това да ядем, но да не пълнеем! (виж тук)
Гласувайте за статията

Камелия разкри режима си на хранене, за да не пълнее!

Чаровницата Камелия смени диетата. Изпълнителката е с много натоварено ежедневие и това си личи дори в хранителния й режим. Който може да се променя често според ситуацията, но винаги пази фигурата й от напълняване.

Камелия

Камелия си има и добрия ген, но и знае как да пази фигурата си

Освен, че доскоро бе ментор във формата „Гласът на България”, Камелия също така работи и по два нови проекта.

Натоварената й програма не й позволяваше да спортува активно, затова изпълнителката на „Луда по тебе” е взела спешни мерки относно менюто си, пише вестник „България днес“.

„Гледам да се храня правилно и здравословно, така че да не преяждам и да не натрупвам излишни килограми. Тайната на успеха е в това, че се храня по малко, но често”, разкрива още русата фурия.

Както неведнъж е споделяла, Камелия залага повече на свежите и пресни плодове и зеленчуци и се опитва да не слага и залък от бързите и вредни храни в устата си. Е, разбира се, тя също е човек и нищо човешко не й е чуждо.

Изпълнителката прегрешава единствено по купоните с любимия си Цветин, когато и двамата не се сдържат и си пийват подобаващо. Ками често е казвала, че е от малко и народно градче като се е научила да цени българските традиции и обичаи.

Разбира се, те включват пивко винце, ракийка, туршийки и всякакви други кулинарни изкушения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар