Жената на Андрей Арнаудов сподели чудовищна тайна през сълзи! (виж тук)

Жената на Андрей Арнаудов сподели чудовищна тайна през сълзи! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Жената на Андрей Арнаудов се разплака в „Черешката на тортата“!

Любимата на продуцента Андрей Арнаудов – Емануела Толева призна, че цели осем години е страдала от тежко хранително разстройство. Това тя сподели откровено в предаването „Черешката на тортата“, където е участник тази седмица.

Андрей Арнаудов

Жената на Андрей Арнаудов разкри болезнена тайна

Бившата манекенка и спортистка спряла да се храни като тийнейджър, а проблемът се предал и на нейната близначка Доротея.

„Спрях да приемам храна, спрях и да я задържам в себе си”, обясни половинката на Андрей Арнаудов. А в този момент очите на сестра й се навлажниха от сълзи заради драматичните спомени от миналото им.

Двете обаче успеели да преодолеят разстройството и започнали отново да се хранят, макар и трудно. Най-щастливи са от факта, че днес се наслаждават на всяка хапка. Емануела много обича да готви и посреща мъжа си вечер с няколко вида салати и манджи.

Тя залага на здравословните продукти като кълнове и зелении, а част от подправките, които използва, държи в тайна. Любимата на Андрей Арнаудов е убедена, че проблемите в семейството и липсата на обич и разбирателство са причината младите момичета да стават анорексички.

Затова тя се отдала изцяло на задълженията си като майка. Нейният първи син Васил, който носи името на дядо си, стана на една годинка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар