Влади Данаилов доведе снахата на гости на Ирен Кривошиева! (ето с какво я нагости)

Влади Данаилов доведе снахата на гости на Ирен Кривошиева! (ето с какво я нагости)
4 (80%) 1 vote

Ирен Кривошиева посрещна сина си Влади Данаилов и снахата Виктория!

С традиционни български ястия и любими гозби на сина й Влади Данаилов, актрисата Ирен Кривошиева посрещна снаха си Виктория.

Влади Данаилов

Ето я любимата съпруга на Влади Данаилов – младата Виктория, която се разбира чудесно с Ирен и Ламбо

Американската невеста на сина на Стефан Данаилов, опита разнообразни специалитети от българската кухня и любимата на Влади мусака.

Противно на твърденията, че снаха и свекърва няма да се спогодят, двете се разбират перфектно, пише вестник „България днес”.

„Много я харесвам, изключително деликатна, умна и интелигентна е. Разбираме се много добре, надявам се това да продължи”, споделя Ирен Кривошиева. Която продължава да обира овации на сцената с новата постановка на Недялко Йорданов—„Две жени, без да се брои мъжът”.

Свекърът на Виктория – Стефан Данаилов също отдавна е засвидетелствал обичта и подкрепата си към младото семейство. Ламбо остави значително наследство на сина си Влади и е спокоен, че момчето няма да остане на улицата, каквото и да му се случи занапред.

Самият Влади Данаилов пък отдавна е доказал, че не го интересуват парите и материалните блага. Той е посветен на работата си и на Бог, което видяхме още от участието му във Вип Брадър преди години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар