Ники Дойнов забегна от телевизията!Водещият Ники Дойнов

изчезна мистериозно от ефира на Нова телевизия. Причината за отсъствието му не е нито напускане, нито уволнение, а дългосрочен отпуск. [caption id="attachment_427264" align="alignright" width="300"]Ники Дойнов Ники Дойнов офейка от работа[/caption] Новинарят решил тази година да си подсигури почивка по-рано. За да не остане на сухо, докато останалите му колеги се изреждат да ваканцуват. Ранната екскурзия на Дойнов съвпадна и с неговия рожден ден. На 5 юни журналистът чукна 47 години в съседна Турция. Където отмаря заедно с жена си Петя и техния син Марко в суперлуксозен олинклузив комплекс. Част от колегите на Ники не пропуснаха да го поздравят за празника в социалната мрежа „Фейсбук“. Като зад пожеланията си пролича и доза жлъч, тъй като отсъствието му наложило пренареждане на графика.

И се оказало, че в крайна сметка Христо Калоферов трябва да поеме двойно на полагащите му се по принцип смени. Освен това от екипа на новините по Нова се ядосали, че за пореден път Дойнов се разминавал тънко и не занесъл почерпка, както повелявала традицията в нюзрума.

Честитки Николай получил дори от представители на конкурентната Би Ти Ви, като сред първите, които го зарадвали с пожелания за здраве и късмет, бил Юксел Кадриев. Макар да работят в съперничещи си медии, двамата поддържат приятелски отношения и често се събират на маса в извънработна обстановка. Най-голям подарък Ники получил от своята половинка Петя, но армаганът не била очакваната от него новина за втора нейна бременност. Не е тайна, че от началото на годината водещият и любимата му правят опити да си имат втори наследник, като мечтата им била съдбата да ги дари с момиченце, пише Ретро. Наскоро Петя дори подхрани клюката, че семейството им скоро ще се разшири, като се появи на събитие с наедрял корем. Оказа се обаче, че „бременността“ й е зрителна измама, получила се, след като дрехата й се разместила и създала излишен обем. От снимките от семейната ваканция на Дойнов и жена му в Турция се вижда, че тя все още е с манекенски пропорции и със сигурност може да се върне към най-първата си професия, а именно - моделството.