Кой като нея: Ралица Паскалева лети на аванта до Доминикана! (виж тук)

Кой като нея: Ралица Паскалева лети на аванта до Доминикана! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ралица Паскалева лети на аванта до Доминикана!

Добре върви инфлуенсърството на Ралица Паскалева, забеляза вестник „Галерия“. Актрисата не само припечелва доволно, но и успява да пътешества почти на аванта, благодарение на рекламните кампании.

Ралица Паскалева

Ралица Паскалева си урежда незабравими почивки

Последната екскурзия на Паскалева до Доминикана била уредена именно по този начин.

Ралица и половинката й Теодор Салпаров летели почти за без пари до Пунта Кана. Като в замяна актрисата трябвало да рекламира авиокомпанията през социалния си профил.

Ралица Паскалева в действителност разводни Инстаграма си с ласкави думи и хвалби за екстрите, които предлага въздушният превозвач и си заслужи безплатната почивка.

Двамата с волейболния национал се насладиха на красотите на Доминикана без детето. Малкият Максим останал вкъщи, където го гледала баба му.

Припомняме, че чаровната актриса е една от любимките на зрителите от сериала „Откраднат живот“. Там тя влезе в образа на д-р Стилянова, омъжена за Емил Марков в ролята на доц. Захариев.

За щастие на феновете, продуцентът Евтим Милошев обеща да снимат и осми сезон на поредицата като снимките вероятно ще стартират през есента. Ралица определено ще има ролята си и в новите епизоди, тъй като отношенията й със Захариев търпят развитие.

Дотогава обаче актрисата ще може да се наслади на почивката си с любимите хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар