Машалла: Симона Загорова пъчи напращели бомби на плажа! (виж тук)

Машалла: Симона Загорова пъчи напращели бомби на плажа! (виж тук)
Гласувайте за статията

Симона Загорова показа огромни пъпеши на плажа!

Огромни гърди като любеници показа щерката на фолкаджийката Глория – Симона Загорова. Младата хубавица остави без дъх почитателите си с пикантни кадри, на които загатва за свръхедрите си природни дадености.

Симона Загорова

Симона Загорова е доста надарена

Девойката се е изтегнала на плажа, а изрязаният бански едва смогва да прибере напращелия й бюст. По който със сигурност точат лиги не един или двама гларуси.

В момента Симона Загорова е на почивка на родното Черноморие и събира изкусителен тен, който палаво споделя в публичното пространство.

Още като тийнейджърка дъщерята на Глория имаше големи гърди, тъй като беше сравнително пълничка. Любопитен момент е, че Симона има по-големи гърди от майка си.

Макар да е на 45 години, Глория може е много по-слаба и може да се похвали с впечатляващо тяло, отбелязва вестник „България Днес“.

Симончето обаче също си е чаровница и то голяма. Припомняме, че преди време тя имаше дълга връзка с красавеца Симеон Данев, но го разкара след абитуриентския си бал. След това се загаджи със свой колега от Х Фактор, но скоро не е загатвала за мъж до себе си.

Към момента Мони май се е отдала повече на работата си и на самата себе си като граби от живота с пълни шепи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар