Поп дивата Мария Илиева разкри как влезе във форма след раждането!

0

Мария Илиева разкри как поддържа перфектната си форма!

Лято е и гласовитата Мария Илиева разкри как се поддържа във форма. Певицата, която показа невероятен талант в шоуто за имитации „Като две капки вода“, подготвя голямото си лятно турне.

Мария Илиева
Мария Илиева е в топ форма

Заедно с това тя не спира да се грижи за фигурата си и за малкия си син Александър. А малчуганът се старае да държи майка си във форма.

„Александър се старае да ме държи във форма и след тренировка“, споделя Мария в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

След усърдната тренировка във фитнес залата, певицата продължава да тренира заедно със сина си.

„Никога не е късно да усетиш щастието от редуване на интензивна фитнес програма с популярния сред майките спорт „тичане след бебе“. Започна активната подготовка за лятното ми турне“, пише още Мария Илиева.

Певицата прекарва всяка свободна минута заедно с малкия Александър. Преди месец тя призна, че все още не е свикнала само с едно нещо, а именно липсата на сън покрай малчугана.

Но за сметка на това тя разкри, че няма нищо по-хубаво от това да се събуждаш сутрин в 6 часа с весели подвиквания „мааам“, съпроводени с широка усмивка с 8 зъба. Мария разкри още, че синът й е в такава възраст, в която всичко му е интересно.

Малкият Александър е много общителен и „любопитен към света“, сподели певицата пред сайта life.dir.bg. Сега на Мария й предстои лятно турне. Певицата обаче няма никакво намерение да оставя Александър и ще го вземе със себе си.

„Да, по време на турне отсъствията ми от вкъщи са доста продължителни и ще пътуваме заедно“, каза тя преди месец. И сега малчуганът се грижи майка му да влезе във форма със специалния спорт за майки – „тичане след бебе“.

След тежката тренировка във фитнес залата Мария продължава да тренира и на детската площадка заедно с Александър.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.