Поп дивата Мария Илиева разкри как влезе във форма след раждането!

Поп дивата Мария Илиева разкри как влезе във форма след раждането!
Гласувайте за статията

Мария Илиева разкри как поддържа перфектната си форма!

Лято е и гласовитата Мария Илиева разкри как се поддържа във форма. Певицата, която показа невероятен талант в шоуто за имитации „Като две капки вода“, подготвя голямото си лятно турне.

Мария Илиева

Мария Илиева е в топ форма

Заедно с това тя не спира да се грижи за фигурата си и за малкия си син Александър. А малчуганът се старае да държи майка си във форма.

„Александър се старае да ме държи във форма и след тренировка“, споделя Мария в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

След усърдната тренировка във фитнес залата, певицата продължава да тренира заедно със сина си.

„Никога не е късно да усетиш щастието от редуване на интензивна фитнес програма с популярния сред майките спорт „тичане след бебе“. Започна активната подготовка за лятното ми турне“, пише още Мария Илиева.

Певицата прекарва всяка свободна минута заедно с малкия Александър. Преди месец тя призна, че все още не е свикнала само с едно нещо, а именно липсата на сън покрай малчугана.

Но за сметка на това тя разкри, че няма нищо по-хубаво от това да се събуждаш сутрин в 6 часа с весели подвиквания „мааам“, съпроводени с широка усмивка с 8 зъба. Мария разкри още, че синът й е в такава възраст, в която всичко му е интересно.

Малкият Александър е много общителен и „любопитен към света“, сподели певицата пред сайта life.dir.bg. Сега на Мария й предстои лятно турне. Певицата обаче няма никакво намерение да оставя Александър и ще го вземе със себе си.

„Да, по време на турне отсъствията ми от вкъщи са доста продължителни и ще пътуваме заедно“, каза тя преди месец. И сега малчуганът се грижи майка му да влезе във форма със специалния спорт за майки – „тичане след бебе“.

След тежката тренировка във фитнес залата Мария продължава да тренира и на детската площадка заедно с Александър.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар