Задигнаха телефона на Албена Михова, съсипаха почивката й в Испания! (виж как изригна)

Задигнаха телефона на Албена Михова, съсипаха почивката й в Испания! (виж как изригна)
Гласувайте за статията

Албена Михова не иска и да чуе повече за Испания!

Крадци свиха телефона на комедийната актриса Албена Михова по време на почивката й в Испания. За това алармира самата тя, потресена от случилото се:

Албена Михова

Фурията Албена Михова се зарича повече да не стъпи в Испания

„Откраднаха ми телефона! Моля всички приятели да ми пратят телефонните си номера на лично съобщение“, написа актрисата в официалния си профил във Фейсбук. Малко по-късно последва и втора публикация от нея:

„Писах, че ми свиха телефона и нямам на никого контакти. Благодаря на всичките 8 човека, които го разбраха и се свързаха с мен“, заяви с нескрита ирония тя.

Албена Михова не уточнява как точно се е случила кражбата, но по всяка вероятност са задигнали телефона й, без да усети. А липсата му е била забелязана по-късно. Това е и една от причините актрисата да реши да не посещава Испания повече, пише вестник „Телеграф“.

„Най-малко бих стъпила в Испания. Въпреки че ми беше мечта да отида там, защото имах чувство, че нещо ме дърпа, но вече не. Наскоро бях в Палма де Майорка и ми се случиха много лоши неща.

Първо там престъпността е много висока, нещо, което ме отблъсна – обраха ме. Не основно, но нещо, което бе достатъчно да ме срине. Отидох на почивка, но всъщност не си починах“, допълни историята Албена Михова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар