БГ звездите, които отслабнаха драстично: Ето на какви диети заложиха! (още подробности)

БГ звездите, които отслабнаха драстично: Ето на какви диети заложиха! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ето с какви диети и режими отслабнаха родните звезди!

Зверски глад, диети, чудодейни добавки, странни отвари и скъпоструващи терапии – това са само една малка част от техниките за отслабване на родните звезди.

диети

Ето ги мощните диети на родните звезди

И макар мнозина от тях да отричат и да твърдят, че си слабеят от въздуха, истината е, че са в перфектна форма благодарение на неистови усилия.

Една от най-скорошните пълни промени е тази на актрисата Марта Вачкова. Която успя да смъкне цели 17 килограма.

Екранната сестра Жекова от „Откраднат живот“ сама разкри, че е постигнала забележителния резултат, следвайки популярната в цял свят диета „Зоната“.

Започнала я след обикновен обяд с нейна приятелка, която познавала режима в детайли. Тогава тя й казала: „Мартина, знам, че мога да ти помогна, и то не за да си слаба, а за да си здрава“, и с тези думи успяла да спечели актрисата.

„Като публична личност доста хора са в течение на това колко диети съм опитвала, колко пъти качвам или свалям килограми“, казва Марта Вачкова. Единствено „Зоната“ обаче дала ефект.

Марта ежедневно получавала специална храна от менторката си. А покрай нея по режима се запалил и Владо Пенев, който също успя да свали близо 20 килограма.

Далеч по-рано от тях пък техният колега Руслан Мъйнов свали 25 кила по същия метод. С постижението си предизвика и своя шеф Любо Нейков също да започне да се храни „зоново“. Волята обаче не достигнала на комика, който следвал диетата само месец. Но въпреки това успял да слезе от 150 на 130 кг., пише „Ретро“.

Краси Радков, който следваше по петите Нейков в състезанието за най-наднормено тегло в тв ефира, неотдавна се преобрази като младеж. Причината Радков да прибегне до крути мерки беше, че имаше сериозни проблеми с кръвното, които често му причиняваха хипертонични кризи.

За вталяването си обаче актьорът не се довери на новите пинизи, а на режима на народния лечител Петър Димков, който всъщност представлява схема на разделно хранене, по която всеки ден се хапват точно определени продукти.

Водещата на „Търси се“ Нели Хаджийска смъкна 12 килограма за отрицателно време, отказвайки се от месото. След две тежки бременности тв звездата Мариана Векилска най-после влезе във форма с „ангелската диета“.

Грандамата на фолка Ивана отслабна драстично по диети на д-р Мермерски заради проблеми с щитовидната жлеза. От 70 на 43 килограма падна фолкаджийката с живот само на зеленчуци и плодове.

Ромският славей Азис пък стопи феноменалните 30 кила, изключвайки от менюто си въглехидратите и млечните продукти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар