Емануела показа горещи форми в новата реклама на мастика „Пещера“

Емануела показа горещи форми в новата реклама на мастика „Пещера“
Гласувайте за статията

Фолкфурията Емануела влиза в ролята на „гола деветка“!

Фолкпевицата Емануела смени амплоато си като влезе в ролята на истинска „гола деветка“. Поводът се оказаха снимките на ново видео, но не за песен, а реклама на Мастика „Пещера“.

За целта сластната красавица играе ролята на изкусителка на плажа като в част от кадрите разкрива перфектни форми по бански. За идеалната й фигура могат да й завидят много нейни колежки.

Нейна екранна партньорка в рекламата е друга звезда от екрана – популярната от риалити сериала „София Ден и нощ“ Калина Кузманова. Тя се превъплъщава в барманка в плажно капанче, която също не остава длъжна по сексапил на фолкдивата.

В сюжета на видеото двете красавици скриват картите на група мъже на плажа, разкриват от снимачния екип. Рекламата ни пренася в компанията на четирима приятели, които играят карти в плажно капанче на морето.

Едната героиня влиза в ролята на „гола деветка“, а другата ги изкушава с леденостудена диня. В крайна сметка в „сезона на дините“ никой не остава „валат“.

По мнение на екипа двете изкусителки са влезли много бързо в професионалните си роли, което не е учудващо като се има предвид сценичния им опит, а и са свикнали да са в центъра на мъжкото внимание.

Емануела е поредната звезда включена в комуникацията на Мастика „Пещера“. През годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа.

В главната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев- Куката, Калин Врачански. В рекламите на анасоновата напитка са били и цял куп популярни модели, плеймейтки, риалити звезди и актриси.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар