От години: Николета Лозанова и мъжете й без здравни права!(Подробности)

От години: Николета Лозанова и мъжете й без здравни права!(Подробности)
Гласувайте за статията

Николета, Ники Михайлов и Валери Божинов са без здравните осигуровки!

Николета и мъжете й не са внасяли пари за здраве години наред. Плеймейтката Николета Лозанова е с прекъснати здравноосигурителни права. НиЛо не е внасяла здравни вноски години наред, показа проверка на вестник „България днес“.

Николета

Николета и мъжете й не внасяли пари за здраве от години

Хубавицата досега не е имала истинска работа и не е била на трудов договор.

През годините кариерата на Николета се развива като модел на свободна практика. Тя е трябвало сама да се грижи за вноските си, но е отсвирила това задължение.

Любимата на вратаря Ники Михайлов отскоро се изявява и като дизайнер. Тя има собствена модна линия за бельо. Ни Ло обаче не е инвестира в осигуровки за бъдещето.

Това означава, че ако й се наложи каквато й да е медицинска помощ, не може да разчита на такава.

Ако Николета Лозанова реши да стане отново майка и да роди дете на Ники, няма да може да разчита на майчинство от държавата. Здравни осигуровки Николета не е внасяла само за настоящата години.

От 2014 година насам тя е пропускала да внася пари за здраве, като за предходната 2018-а няма нито една вноска. Интересна подробност е, че нейният любим Ники Михайлов също е с прекъснати здравни прави.

Абсолютно същото е и положението на бившият й съпруг Валери Божинов. Футболистът също е с прекъснати здравноосигурителни права.

До редакционното приключване на броя въпреки многобройните опити за връзка пиарът на Николета Лозанова не коментира въпроса с неплатените осигуровки.

Може да се отбележи, че Златка Райкова, която също като Николета е бивша плеймейтка и настояща дизайнерка, е отличничка в това отношение.

Русата Златка е платила всичките си вноски и може да разчита на всякаква болнична помощ по време на бременността си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар