Гаф: Гала си тръгна с неплатен бански от мола! (всичко за резила)

Гаф: Гала си тръгна с неплатен бански от мола! (всичко за резила)
Гласувайте за статията

Гала си тръгна с неплатен бански в чантата!

Нелеп гаф в мола направила водещата на „На кафе“ Гала преди броени дни. Тв звездата си тръгнала от популярна верига магазини с бански в чантата, който забравила да плати.

Гала

Гала си тръгна от мола, без да плати

Блондинката отишла на шопинг с идеята да се обзаведе с плажни тоалети за настоящото лято. И награбила няколко чифта, които отишла да мери в пробната.

Докато се оглеждала на спокойствие и се колебаела кой модел стои най-добре на фигурата й, телефонът й звъннал на пожар. И й се наложило спешно да си тръгне от търговския център.

Гала се облякла набързо, грабнала чантата си и излязла от магазина, разговаряйки по смартфона си със своя приятелка. Пътьом към изхода, влязла в друг магазин и затворила на дружката си, за да огледа набързо стоките от новата колекция.

Бръквайки в дамската си чанта, за да прибере мобилния си, видяла, че без да иска, вътре е пъхнала и един бански, който не минала през касата да плати, пише Ретро.

Срам – не срам, Гала веднага се върнала в магазина с банските и обяснила ситуацията на продавачките, които изпаднали в шок. И се зачудили как устройството против кражби на входа не се е задействало и не е вдигнало тревога в мола.

Заради звездния статус на блондинката обаче консултантките й простили неволния гаф и през смях споделили, че даже не били забелязали, че им липсва стока. Телевизионерката обаче се почувствала изключително неудобно и се притеснила, че ще й тръгне лоша слава.

50-годишната водеща установила, че явно вече има проблеми с паметта, защото все по-често й се случвало да забравя разни неща и да изпада в неловки ситуации.

На шопинг Гала се зарекла да ходи задължително вече в компания – или с дъщеря си Мари, или с първата си дружка – стилистката Кремена Халваджиян, която се грижи за визиите й в предаването.

Макар зрителите да виждат блондинката на екрана ежедневно с различни тоалети, които не повтаря през целия сезон на „На кафе“, всъщност те били уредени безплатно от Кремена за ефир, а след това тя ги връщала в магазините, като рядко нещо оставало за подарък на Гала.

В живота извън телевизията и тя си купувала дрехи и аксесоари от мола, подобно на всички нормални хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар