Ново 20: Мегз разпродаде марковите дрехи на любовника си Рончев! (виж тук)

Ново 20: Мегз разпродаде марковите дрехи на любовника си Рончев! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мегз разпродаде марковите дрехи на Румен Рончев!

Вчера топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз качи в профила си в Инстаграм благотворителната си кампания “Активно Добро”. В която разпространява свои вещи и вещи на други популярни личности на безценица.

Мегз

Мегз пусна на търг дрехите на любимия си

А после събраните пари дарява за благотворителни цели. Всички почитатели на дизайнерката, обаче, останаха изумени когато сред артикулите от кампанията видяха дрехи на транспортния бос Румен Рончев.

Дизайнерката обясни, че е “мрънкала на мъжа си” и той й разрешил да продава каквото реши от вещите му.

Риза на известна италианска марка, която според думите на Каканашева струвала 500 евро бе обявена за 50лв. И дънки на друг популярен италиански бранд от 420 евро бяха пуснати за 40лв.

Любимият на дизайнерката видимо има много добър стил на обличане и феновете на модната принцеса буквално се избиха за дрехите на любимия й.

Видимо доволна от резултатите Мегз обясни, че кампанията й прави двойна благотворителност. Защото освен, че дарява всички пари от продажби, тя също позволява на много хора да си закупят неща, за които по принцип нямат възможност.

Мегз също прикани феновете си – да й пишат, ако имат ненужни вещи, че тя с радост ще ги продаде и ще заплати всички разходи по доставянето им.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар