Публично: Бони отказа предложение за годеж с пръстен за 50 бона! (виж тук)

1

Бони отказа пръстен за 50 бона, шашна всички!

Преди броени дни фолк дивата Бони отбеляза 20 години на сцена с шумен купон, на който присъстваха голяма част от колегите й от фолкжанра. Тя съчета събитието с промоция на новата си дуетна песен „Време е“.

Бони
Бони отказа официално предложение за брак

Певицата показа, че има усет към изисканите събития и почерпи гостите на партито си с хайвер. За великолепната си визия Бони се довери на дизайнерката София Борисова. А специални гости на събитието бяха нейни колеги и приятели.

От Сърбия дойдоха Емир Хабибович, Джани, Сладжа, Емир Джулович, Радован и други. А от българските звезди юбилея уважиха Тони Стораро, Софи Маринова и Гринго, Лияна, Илиян, Борис Дали, Сашка и Веско от Рико Бенд, пише вестник „Телеграф“.

Във вечерта на партито си за отпразнуване на юбилея си Бони получи шокираща изненада – годежен пръстен. Изпращачът му обаче бе неизвестен. Изпълнителката отказа бижуто с думите:

„Благодаря, но не. За мен семейството и кариерата са най-важни. За мен е чест, но отказвам пръстена“.

На въпроса дали познава мъжа, който й предложи брак, тя отсече: „Познавам го, но въобще не исках да говоря за това честно казано. Бях много изненадана. Няма лошо, напротив, много е хубаво човек да обича, но аз не мога да отговоря по същия начин на тези чувства.

За мен най-важно е моята дъщеря, моята кариера, моите приятели и близки. Не мога да се отдам само на един човек“, признава Бони.

Пръстенът, който певицата е върнала, е на стойност 50 000 лв., но тя твърди, че материалното никога не я е блазнило.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Ема казва

    С етикета ли беше??? Явно с цената???

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.