Деси Цонева проговори: Направи неочаквано признание!

Деси Цонева проговори: Направи неочаквано признание!
Гласувайте за статията

Деси Цонева проговори

Деси Цонева направи неочаквано признание. Репортерката на Гала в „На кафе” разкри какви са бъдещите й планове. Дъщерята на Митко Цонев очаква дъщеричка от новата си любов Явор Стефанов.

Деси Цонева

Деси Цонева проговори за плановете си

В интервю за „Галерия” палавата брюнетка сподели, че е много щастлива с настъпилите събития в живота й. Тя се носи на крилете на любовта с издателя и изобщо не си притеснява, че той е с цели 19 години по-голям от нея.

В него Десислава открила черти в характера, каквито не притежавали останалите мъже в живота й.

Тя отрече слуховете, че бъдещото й бебе не било планирано, а тя дори обмисляла варианта да направи аборт.

Дори напротив, двамата с Явор много искали да си имат общо дете. От бившият си брак той има две пораснали дъщери, а Деси Цонева има син от предишната си връзка.

Но единственото, което не било по нейния план е да стане майка на момиченце. Защото тя винаги се виждала да има две момчета. Все пак тя постепенно свиква с пола на бъдещото си дете и иска то да ес роди живо и здраво.

Деси Цонева разкрива, че и този път, както първия, ще роди с цезарово сечение, но по медицинска препоръка. Журналистката не мисли за повече деца, защото и това ще бъде достатъчно рисково.

Деси Цонева призна, че първия й брак бил грешка. Двамата с Янчо Таков-младши минали под венчило заради бъдещия си син.

С любимия си Явор също възнамеряват да минат под венчило и то преди да се роди наследницата им. Но църковният брак и същинското тържество ще направят след като се роди дъщеричката им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар