Николай Бареков хвърли бомбата: С евроизборите потулиха огромна кражба!(Скандални разкрития)

0

Николай Бареков хвърли бомбата!

Бившият евродепутат Николай Бареков разкри огромна измама.

Николай Бареков
Николай Бареков алармира за огромна измама

Екс водещият направи шокиращо разкритие за грандиозна корупция по високите етажи на властта. Която, според неговите думи, била потулена преди евроизборите у нас. Предаваме думите му в социалната мрежа, без редакторска намеса:

„Висш представител на властта от “малкия коалиционен партньор” ми довери, че дни преди евроизборите от “най-високо място в държавата” е бил осуетен арестът на двама зам.-министри от ВМРО (от най-ресурсните министерства). По обвинение в тежка корупция.

Изборите минаха и аз се надявам чадърът да падне и прокурорите да бъдат оставени да си свършат работата по закон. Положението с корупцията във въпросните министерства наистина било зловещо.

Иначе ставаме за резил в цяла Европа, защото става въпрос за космически злоупотреби и грабеж на евросредства.

Надявам се, че премиерът няма да остане заслепен от фоерверките, които получи от Шкембе войвода за годишнината си“, шокира цялата мрежа с разкритието си Николай Бареков.

Няколко часа по-рано той изригна с призив за отзоваване на народни представители от Европарламента:

„Заради подобни политически измамници и долнопробни политически шмекери като Елена Йончева (и много други…) става все по-належаща необходимостта от механизъм за отзоваване на “народни избраници” дори от Европарламента.

Иначе резилът им ще се превърне в дълга и мъчителна агония срещу тлъста заплата. И 300 евро режийни всеки ден в продължение на пет години“, категоричен е бившият ни представител в Брюксел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.