Шеф Петров: България е единствената, която не използва потенциала на природата си!

Шеф Петров: България е единствената, която не използва потенциала на природата си!
Гласувайте за статията

Шеф Петров обърна специално внимание на храната, нейното начало и нейното място в България. Той смята, че българите не използват подобаващо природата си.

„НЕВЕЖЕСТВОТО Е ЗАНИМАНИЕ НА СТРАХЛИВИТЕ С ГЛУПОСТИ, КОИТО ИЗГЛЕЖДАТ ВАЖНИ И ПОЛЕЗНИ ЗА ВСИЧКИ……
(храната и водата за някои „Артисти“ също, но не спират да я ползват…Тогава?….къде е ключа Шекспири!? Няма как да влезеш вкъщи, без да минеш през изтривалката… за поетите и остроумните пиша)

Шеф Петров

Шеф Петров пак разкритикува България

България е дала началото на модерната храна и живот в Европа и Азия, нищо чудно и Южна Америка !
ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ОБИЧАМЕ ВСИЧКИ!

……..Но БЪЛГАРИЯ е и единствената която не е развила потенциала на природата си в изграждането на същата тази храна! Хранителният потенциал който е оставен от дедите ни, седи забравен и изоставен някъде в девети-десети век! Историческите и политическите влияния последните 11 века, отдавна са изместили фокуса на важността на територията ни, която Не случайно е Първа в Европа и Първа в Азия… Цялата философия и борба на Древните за тази територия е за по-добра репродукция и магически свят за изхранване от най-добро ниво! Оставения ни микро свят не е изследван а точно той е Магията от която се нуждае може би цялото човечество за да мине в друга фаза на развитие! Нищо не е толкова просто… но за да го видим всички Трябва да стигнем до дълбокия Космос и да се върнем..

ХРАНА И РЕПРОДУКЦИЯ БЕ ХОРА… А Магията е около нас! Пустата ортодоксалност и носталгия ни е затворила в Ада на невежеството, Страх от Новаторството и фанатизъм на ТРАДИЦИЯТА!!СМЕШНО Е САМО КАТО СИ ПОМИСЛЯ, ЧЕ НАПРАВИХМЕ ПЪРВИ ЗЕМЕДЕЛИЕ, ЖИВОТНОВЪДСТВО И МНОГО НЕЩА… И НАЙ-ВАЖНОТО ДЪРЖАВА, А СЕГА ДА СЕ УЧИМ НА ДЪРЖАВНОСТ!!!! ХЕЙЙЙЙЙ БЪЛГАРИТЕ СЪЗДАВАТ, НЕ СЕ УЧАТ… ЗА БЪЛГАРИТЕ ГОВОРЯ, не за всички дето живеят на територията им сега!
БЪЛГАРИНА СЪЗДАВА, НЕ СЕ УЧИ И НЕ НАПАДА, НО Е БЕЗКОМПРОМИСЕН КЪМ БЛИЗКИТЕ СИ, ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ МОГАТ ПОВЕЧЕ, а слабите абдикират и повличат всички със себе си, градейки Култове и друга Вяра

……………………. Всички знаят, че Бог е невидим, обаче 21 век всички също знаят, че и една бактерия е невидима… САМО ВЕГАНИТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТЯ НЕ Е ЖИВА…. АМИ АКО Е …… не лайквайте Написаното… Тъжно Е!
Боже! Колко неграмотно е написано…. КАЗАЛИ ФАРИСЕИТЕ…. после се обърнали и видели как човека тръгнал по водата… ЗАЩО ЛИ? БЪЛГАРИН Е БИЛ! ) ВСЕКИ ЕДИН, МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЗЕМЯТА, А ВИЕ ВСЕ РЕВЕТЕ ЗА ПАРИ ЗА ОБЕДИНЕНИЯ И КАТО ВИДИТЕ НЯКОЙ С ОГЪН В РЪЦЕТЕ МУ КРЕЩИТЕ ПОДПАЛВАЧ…. както Ницше пише..за вас!)“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар