Студен душ за Антон Хекимян: Василена го довърши с това решение!

Студен душ за Антон Хекимян: Василена го довърши с това решение!
5 (100%) 2 votes

Цели 3 години Василена Гръбчева прекара с Антон Хекимян, но не се омъжи за него, нито забременя от него. Сега, само след няколко месеца с Асен, вече иска семейство.

Колкото и да не го показва в ефир, Антон Хекимян е съсипан емоционално, а причината за това е бившата му изгора Василена Гръбчева, която в момента буквално е на крилете на любовта с новия си любим.

Антон Хекимян, Асен, Василена

Василена откри у Асен това, което не успя у Антон Хекимян

Нещо повече – близки до блондинката издават, че тя и мъжът, пленил отново сърцето й – чаровният д-р Асен Цеков, вече избират дата за сватбата си.

Въпреки че са заедно съвсем отскоро, двамата са единодушни, че това е било любов от пръв поглед, която нямат търпение да развият в семейство.

Двамата заживяват под един покрив още след втората си среща, а вече се замислят и за дете.

„Не съм очаквала, че отивайки на работа, ще срещна любовта. За пръв път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да се срещнем, за да снимаме репортаж, пише „Хотарена“.

Освен че стана „Млад лекар на годината“, той е и моторист. Имат инициатива „Да дарим усмивка“, свързана с деца от домове за сираци, които посещават всеки месец.

И така стана – видяхме се по работа и две седмици по-късно живеехме заедно. Той твърди, че още щом ме видял, вече бил сигурен, че съм неговата жена. Не съм вярвала, че нещо подобно ще ми се случи“, повдигна завесата на личния си живот Василена.

Бързото щастие, на което се радва сега Василена обаче, предизвиква меко казано смесени чувства в бившия й любим Хекимян, който все още не е намерил своята житейска половинка.

В рамките на 5-годишната си връзка с Гръбчева Хекимян на няколко пъти обясняваше публично как двамата ще вдигнат тежка сватба във възрожденски стил, която ще се помни дълго.

В крайна сметка сватба ще има, но не Хекимян, за когото кариерата е над всичко, ще е щастливият младоженец.

show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар