Неочаквано: Ревността на Асен Блатечки побърква Диляна Попова!

Неочаквано: Ревността на Асен Блатечки побърква Диляна Попова!
Гласувайте за статията

Асен Блатечки не е от мъжете, на които им е все тая с кого ще видят жена си. Актьорът е от друг типаж – онзи стария, когато мъжът държеше половинката си изкъсо.

Асен Блатечки, който около две години се луташе между бившата си съпруга Катерина и модела Диляна Попова, а преди година избра да се събере с втората, се оказа изключително ревнив, пише „Уикенд“.

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки ревнува до полуда Диляна Попова

Той категорично се противопоставил на идеята манекенката, която му роди син, да се снима в интимни сцени с друг мъж.

Популярният композитор, текстописец и музикант Дани Милев поканил Диляна да участва в клипа към новия му хит „Това си ти“. Видеото пресъздава като кратка черно-бяла филмова история любовната история на Диляна и Асен. Песента, посветена на любовта между актьора и модела, преминала през какви ли не изпитания и препятствия през последните години, съвсем очаквано се превърна в сензация.

Диляна на драго сърце се съгласила да участва, но първоначалната идея била в ролята на неин любовник да се превъплъти Дани Милев. Когато разбрал, че ще има разголени сцени под душа, Блатечки реагирал доста бурно и бил категоричен: „Абсурд! Или се снимаш с мен, или отказваш!“.

Диляна обяснила ситуацията на Дани и той отстъпил мястото си на 48-годишния актьор.

show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар