Раздялата на една светска двойка

Раздялата на една светска двойка
Гласувайте за статията

Една много харесвана и обещаваща светска двойка, според неофициални данни вече е в историята. Става дума за Крис Мартин и Дакота Джонсън.

Двойката е във фокуса на общественото внимание вече над две години като за този период Крис и Дакота показаха, че наистина се интересуват един от друг и дори се говореше и за годеж. Често из медиите се дискутира тази тема, макар двамата да бяха избрали позиция, при която да не обсъждам личните си взаимоотношения пред камерите.

И както се цитира и от издание Ева, сам музикантът от групата Coldplay е споделил пред колеги и близки, че се е разделил с половинката си от филма „50 нюанса сиво“. 

Би било жалко, ако тези слухове засега, се окажат реалност, защото Дакота и Крис имаха много фенове и връзката им се харесваше както на феновете им така и на медиите. И най-важното бившата половинка на Крис, с която имат 2 деца – Гуинет Полтроу също харесваше Дакота.

Двете били приятелки, а младата актриса често прекарвала време с Крис и децата му. Ето защо е изненада как след една хармонична на пръв поглед връзка, нещата са с финал „разделени“. И ние съжаляваме, ако двойката реално се е разделила, но ще споменем, че от месеци не са се появявали заедно на събития.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар