Вече на са заедно, но споделят времето си с детето

Вече на са заедно, но споделят времето си с детето
4 (80%) 1 vote

Вече на са заедно, една от популярните светски двойки вече официално сподели, че се е разделила. Става дума за Брадли Купър и Ирина Шейк.

Двойката е заедно не малко време, но след множество слухове за тяхната раздяла, те в началото отричаха, но после стана явно, че не живеят заедно. И макар да не са официално семейство, те са истински добри и грижовни родители и искат детето им да бъде щастливо и обгрижвано, за да не усети тъга от това, че майка му и баща му не са заедно.

И двамата се грижат за 2 – годишната си дъщеричка Леа, съвместяват работата и личните си ангажименти. Двамата често излизат заедно с детето си тримата и се грижат за Леа. Те са прекрасни родители, цитират и от друго издание „Ева“, те са желали много това дете и сега се наслаждават на времето с него, макар че не са семейна двойка. 

И освен това са все по-активни и в професионален план, Брадли снима филми, а Ирина наскоро отпътува далеч – чак до Исландия, за поредна дълга фото сесия за марката Falconeri и Intimissimi

Желаем им много още успехи и щастие всеки по отделно, от тук нататък като необвързани, но доста успешни личности. А ние ще следим отблизо кариерите им, които се развиват добре до момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар