Калина Паскалева потресе: Журналистката сравни приятеля с маша!

Калина Паскалева потресе: Журналистката сравни приятеля с маша!
3 (60%) 1 vote

Калина Паскалева загатна, че няма истински приятели. Журналистката направи дори много странна аналогия, която граничи с абсурдното.

Риалити звездата Калина Паскалева явно не си пада много по приятелството. Поне така се разбира от това, което написа по темата в социалната мрежа.

Калина Паскалева

Калина Паскалева постави под въпрос истинското приятелство

„Чудих се в днешния свят правилните хора избират ли се или просто се срещат в живота? Странен въпрос, нали? Ще поясня.

Когато някой става приятел с друг, това е защото има интерес от него, или просто защото вижданията им съвпадат? С времето стават ли си близки, заради нещата, които им се случват или е заради бъдещи общи проекти. Баба ми на това му вика “с перспектива”. Аз му викам проект.

Човек лесно би могъл да се превърне в проект, ако някой реши, че може да му върши конкретна работа, да бъде неговата маша в горещ огън. Това не пречи да го нарича приятел.

Но с времето излиза нов модел маша, нали? Тя е по-дълга, по-устойчива. Старата може да се изхвърли или пък да се прибере в килера. Не че няма да се ползва. Все някога ще се. Да речем за външното барбекю. Метафора за човек-проект, менте-приятел, разбрахте ме, нали?

Много грозно звучи, ама е реалност. Друг е въпросът кой я приема за такава. В криворазбраната страна на нещата му се вика другарче. Толкоз. Събота е. И е лято. Не се напрягайте.“ – смята Калина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар