Шеф Петров унизи Гала и „На кафе“!

Шеф Петров унизи Гала и „На кафе“!
Гласувайте за статията

Шеф Петров се похвали, че неговият ресторант е избран за номер едно. В същото време уязви и Гала, която смята за посредствен журналист.

„СПЕЦИАЛНО ЗА Тези дето ни плюят 😼😼😼
Закачете си тази снимка някъде, че да не плачете много ..да свиквате на болката! Това не е написано нито в Бакхус, нито в Го Гейд, нито в На Кафе с Гала или пък от ония Робинзон на Гудфуд….

шеф Петров и Гала

Шеф Петров се изгаври с Гала

и не Питайте защо няма Мишлен в България… Мишлен знаят най-добре, че има и то с Две Звезди ⭐️⭐️🇧🇬 От къде мислите, че пътуват тези хора и имат месец напред резервации(платени)…. качват ни ги таксиметровите шофьори на Аерогарата, имаме викачи на Витошка и луди блогърки бръмчат по Нета ….хахаха….. ех…. Свиквайте 🙂

Да! Мъчите ни, трудно ни е, създавате лъже идоли да се борят с нас, а те са по-страхливи и невежи от вас! Трудно е, но така успеха ще е по-сладък, защото и вие ще спечелите!

Преди много години, тренирах футбол. Издънихме се и тренера ни пусна на Маратона. Трябваше да избягаме 42,195 километра, аз се надух и отидох с еспадрили (шляпки с въжета) скъсаха се на 12 километър.. ядосах се и тичах БОС по бул.Ленин ( Царигратско) 30 км. .. всички се отказаха..финиширах на Стадиона с изгорели крака.. После разбрах, че това беше така, защото сам си го направих трудно.. и така! Пак всички спечелиха, защото залога беше поне един да го избяга.. е 3,47 часа бос и с кръв.. От тогава знам, че не трябва да разчиташ на никой, а на себе си. Да си го правиш сложно и важно…. сам!

Пак….Лека нощ!
Благодарим на тези които ни подкрепят!“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар