Жена промени тотално живота на 100 Кила!

Жена промени тотално живота на 100 Кила!
Гласувайте за статията

Жена е причина скандалният в близкото минало рапър 100 Кила да влезе в правия път и дори да стане веган, шушукат в шоусредите. Гаджето на мургавия варненец от доста време го водела за носа. Според негови познати обаче това е за добро.

Преди дни шоуменът втрещи доста свои фенове, обявявайки в предаването на Нова тв „Черешката на тортата“, че е веган и от доста време не вкусва никаква храна от животински произход, включително яйца и мляко. По думите му, причината да се откаже от блажното, с което е отгледан, е че постните манджи му действат по-добре.

100 Кила

100 Кила е влюбен и затова е веган

Истината обаче била малко по-различна. Жената, с която рапърът се среща вече повече от година, била убедена веганка. За нея да не яде нищо животинско било почти религия. Както повечето привърженици на този тип хранене, се отвращавала дори от идеята, че може да сложи на масата си омлет, сирене и масло, да не говорим за пържоли.

В началото Килата се шегувал с това нейни верую, но тъй като бил много влюбен, решил да пробва за няколко дни да се храни като жената на сърцето си. За това допринесъл и фактът, че тя го мъкнела все по заведения, в които не се готви месо, а когато го канела на гости, също слагала на масата единствено постни манджи. Понеже бил много хлътнал, накрая и той се присъединил към „религията“ на постноядците.

Приятели на Килата от неговото „блажно“ минало го бъзикали, че е мъж под чехъл и не смее да хапне месо, защото го е страх, че жена му ще се кара. Истината обаче била, че момичето оказвало много добро влияние върху варненеца. Откакто е с нея, той станал по-спокоен и целеустремен, изоставил почти всичките си вредни навици и вече бил истински улегнал и сериозен мъж, на когото може да се разчита за всичко.

Твърди се, че именно благодарение на дамата със здравословни хранителни навици Килата решил да завърши образованието си. Както е известно, той изгради своята кариера само със завършен 8-и клас. Към момента обаче е взел всичките си изпити за 11-и, а догодина му предстои да е абитуриент. Крои планове дори да следва в университет. Освен това, откакто е с веганката, развил вкус към литературата, европейското кино, театъра и дори музеите и галериите. Станал истиски културтрегер.

Точно коя е обаче жената до Килата, засега е тайна. Звездата категорично отказва да разкрие самоличността ѝ пред широката публика. Досега е показвал единствено как изглежда в гръб. От снимката, публикувана преди месеци в профила му в Инстаграм, става ясно, че е доста стройна и секси блондинка. Килата я нарича „моя муза“ и „моето всичко“.

Едно обаче тази тайствена дама все още не е постигнала в стремежа си да го накара да живее здравословно. Това отказването на цигарите и пурите. Но за всичко се изисква време. Нищо чудно скоро да се окаже, че Явор Янакиев, както е истинското име на звездата, е станал и трезвеник, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар