Мария Илиева спира с мъжете

Мария Илиева спира с мъжете
Гласувайте за статията

Мария Илиева не иска да има мъж до себе си. На певицата й е достатъчно, че има дете, за което се грижи с цялата си любов, тъй като чака появата му дълги години.

Мария Илиева се е посветила на сина си и на кариерата си, а любовта е оставила на заден план, научи HotArena. Поп иконата някога беше много активна в любовта, но днес вече е по-улегнала, защото е майка.

Мария Илиева

Мария Илиева няма нужда от мъже

Певицата е категорична, че няма нужда от мъж до себе си, за да се чувства пълноценна, а времената, когато сменяше партньорите си като носни кърпи, са останали в миналото.

Напоследък слуховете свързват изпълнителката с нейния колега Петър Бонев, но тя отрича двамата да имат интимни отношения. „Не обичам да коментирам личния си живот, предпочитам хората да се фокусират върху творчеството ми”, коментира поп звездата, цитирана от „Уикенд“.

Припомняме, че Мария Илиева роди от Георги Михайлов, който е доста по-млад от нея. Малко след това двамата се разделиха, а към днешна дата се говори, че Жоро изобщо не се интересува от детето си.

Поп изпълнителката обаче не губи време в самосъжаление и е решила, че може спокойно да бъде самотна майка. Тя дори продължава да развива кариерата си, което е похвално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар