Жените са в екстаз: Калин Врачански се възроди и напомни за себе си!

Жените са в екстаз: Калин Врачански се възроди и напомни за себе си!
Гласувайте за статията

Калин Врачански отново е сред най-желаните ергени. Жените дълги години въздишат по него, което беше напът да се промени, но той се взе в ръце.

Сериалът „Господин Х и морето” се отрази добре на телосложението на Калин Врачански. Това са наблюденията на очевидци, тъй като вече изглежда доста по-добре.

Калин Врачански

Калин Врачански напомни за себе си, отново стана секс символът, който омайваше всички жени

Преди да започнат снимките на епизодите, актьорът гонеше 100 килограма и имаше огромни бузи и „любовни дръжки” на корема, но работата по тв сагата го върна във форма. Сега той отново прилича на секс символ, видяха папараците на „Уикенд”. Заради ролята си на обаятелен измамник талантът от Роман пак тръгнал на фитнес и започнал да се храни здравословно.

Преди няколко дни Калин попадна във фокуса на фотографите ни в доста ранен час – в 9 сутринта. Тв любимецът паркира бялото си беемве на ул. „Раковска” – точно срещу НАТФИЗ, след което отиде да си напазарува от магазинче за ядки. Вталилият се актьор се бе дегизирал с черна бейзболна шапка, а в ухото му имаше хендсфри слушалка. Врачански си купи 100 грама бадеми и тутакси се зае да ги хрупа – явно това беше закуската му. После се метна обратно в беемвето и отпраши в посока ЦУМ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар