Истината: Ето какво стои в основата на развода на пощальона на Гала!

Истината: Ето какво стои в основата на развода на пощальона на Гала!
1 (20%) 1 vote

Пейо Филипов, който стана известен като пощальона на „Имаш поща“, където Гала беше водеща, се разведе след 19 години с жена си, което шокира всичките им близки.

Самият Пейо обяви развода си в тв предаване. Той обаче не поясни точните причини за него.

Пейо на Гала

Пейо на Гала е със слаби ангели

„И двамата поехме по нов път и сме щастливи“, лаконичен бе Пейо. Той не пожела да разкрие какви са причините, но сподели, че двамата с бившата му жена поддържат цивилизовани отношения, пише „Уикенд“. Имат две деца – 18-годишният Кристиян и 19-годишната Виктория.

Младежите приели нормално катаклизмите в личния живот на родителите си. За разлика от Пейо, който отворил два пиано бара, Мария не продължила с музикантската си професия, а започнала бизнес със салон за красота.

Според запознати Филипов бил със слаби ангели и често кръшкал от семейното ложе с не една и две красавици. Редовните флиртове с клиентки на неговия бар сложили край на дългогодишния му брак.

Още преди 2 години папараци спипаха Пейо да се вихри в компанията на засукана млада жена в пиано бара си в Лозенец. Оказа се, че докато е в столицата, Филипов се е правел на примерен съпруг. Когато е далеч от жена си, късал синджира и се развихрял с млади гаджета.

Заради заведението си в Лозенец той прекарваше цяло лято далеч от жена си. Фотографите заснеха Пейо да интимничи с две от клиентките си. 43-годишният мъж флиртуваше открито с дамите на бара, а едната дари с нежни прегръдки и целувки по главата.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар