Валентин Кулагин в защита на Мадона: Номер 1 в 60 държави, а е на 60!

Валентин Кулагин в защита на Мадона: Номер 1 в 60 държави, а е на 60!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин се оказа яростен почитател на кралицата на попа Мадона. Гримьорът я защити в социалната мрежа, определяйки я за най-великата!

„Много интересен материал за това как работи системата с продажбата на билетите за концерти като цяло. Мадонна е обект на постоянни атаки напоследък, защото музиката й, претендира за нещо повече от мелодия, тя вече има политическо послание.

Валентин Кулагин и Мадона

Валентин Кулагин се оказа фен на Мадона

Попаднах на множество омразни статии, написани тенденциозно, които оправдават това че новия албум на Мадонна е номер 1 по продажби в 60 държави, с най-абсурдното обяснение, че тя ги принуждавала да си купят албума й, който ще бъде „подаряван“ на всеки закупил си билет. А кой ги принуждава да си купят билет?!

И защо никой не отбелязва факта, че освен днес Мадонна да е номер 1 в 60 държави, също така е и на 60. Все още чупи почти всички рекорди в музиката, включително за най-продавания солов изпълнител в историята.

В крайна сметка отново опираме до властта и това че на политиците не им се нрави някой да прави политика, чрез изкуство. Изкуството е прекрасно, когато не претендира за нещо повече от това, нали?

От друга страна обаче всички тези артисти, певци, инфлуенсъри и влогъри, започват да имат стремеж за нещо повече от създаването на аудио-визуално съдържание. Те искат да насочват, въздействат, манипулират обществото. А това вече е проблем.“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар