Никол Станкулова не иска да се доверява на чужди хора!Синоптичката Никол Станкулова

роди дъщеря си Теа в началото на ноември, но скоро след това побърза да се върне на работа. Дългокосата красавица признава, че докато се изявява в ефира на Нова тв, разчита единствено на майка си Елена в грижите за бебето. [caption id="attachment_427479" align="alignright" width="240"]Никол Станкулова Никол Станкулова разчита на себе си при отглеждането на бебето[/caption] „Не искам детегледачки, не мога да се доверя на чужд човек, който не е част от семейството ми!”, категорична е Станкулова.

Синоптичката не се задържа дълго вкъщи и едва 4 месеца след раждането се завърна към работните си ангажиментите. Тя се опасявала, че ако продължи отпуска си по майчинство, мястото й ще изстине. Или някоя по-млада и напориста конкурентка ще го заеме.

Затова поверила щерка си на бабата Елена и с бодри стъпки се отправила към телевизята, където всеки ден представя на зрителите прогнозата за времето. Неотдавна Никол сподели в социалната мрежа, че животът й на млада майка e изпълнен с много предизвикателства. В началото се притеснявала дали ще се справи с новата си роля на родител, но бързо свикнала с нея. Имало период, в който страдала от недоспиване заради коликите на бебето, ала той отминал и сега се наслаждавала на хубавите моменти с дъщеря си. Станкулова качила само 11 килограма по време на бременността и след раждането ги свалила безпроблемно. Тя твърди, че не е спазвала никакъв хранителен режим, а стройната си фигура дължала на добрия ген. „Тежа точно 55 кг. Не спазвам никакви диети. За съжаление ям хаотично и каквото срещна по пътя си. Нямам време за спорт и разкрасителни процедури", разказа синоптичката за начина си на живот. Противно на очакванията, тя не роди в частна болница, а предпочете дръжавната, макар че все пак броила известна сума за избор на медицински екип. Бебето се появило на бял свят в края на деветия месец, а не преждевременно, както гласяха плъзналите клюки. За името родителите имали някои колебания, но в крайна сметка Станкулова настояла да го кръстят Теа – на бащата Теодор Минев. Другият вариант бил името Елена – на майка й, но той отпаднала впоследствие, пише вестник "Уикенд"

Синоптичката е израснала без братя и сестри – това донякъде я разглезило, защото не се налагало да дели вниманието на родителите си. За своето семейство обаче Никол има други планове.

Тя е категорична, че с мъжа й искат още едно дете, но не и в близките две години. „Предпочитаме Теа да порасне малко и тогава ще мислим за други наследноци”, коментира Станкулова.