Феновете довършиха новата Преслава: Не прилича на себе си, това е друго същество! (виж тук)

Феновете довършиха новата Преслава: Не прилича на себе си, това е друго същество! (виж тук)
Гласувайте за статията

Преслава не прилича на себе си, феновете я довършиха!

Фолкдивата Преслава, която преди седмици си направи ринопластика, отнесе големи гаври за новия си нос. И по всичко личи, че одумките на хората няма да спрат скоро. Дори и доскоро най-верните й фенове са категорични, че е направила огромна грешка.

Преслава

Преслава наистина няма нищо общо с истинската си същност

Според по-голяма част от онлайн потребителите изпълнителката е загубила целия си чар и не мяза на себе си, а на лошо копие на свои колежки.

На снимките, които Преслава качв, тя наистина е много променена и няма общо с предишната си визия, пише вестник „Телеграф“.

Мнозина сравниха Преслава с бившата й приятелка Галена, а други пък я оприличиха на Емилия, но с тъмна коса. Каквото и да си говорим обаче, всички са на мнение, че от някогашното излъчване и харизма на пайнерката няма и следа.

Разбира се, срещат се и възпитани и тактични хора. Някои от феновете на певицата я защитават и са на мнение, че и така е красива.

Самата певица обаче трудно понася критиките на хората и бързо трие подобни коментари от личните си профили в Инстаграм и Фейсбук. Друг е въпросът докога ще има силите да ги трие, защото те се множат с всяка нейна нова снимка.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Феновете довършиха новата Преслава: Не прилича на себе си, това е друго същество! (виж тук)”

  1. Ох

    юни 17. 2019

    И тя прекали с пластиките като Емилия. Преслава беше най-красива точно преди тая ринопластика, с характерния си нос и чар. Но вече няма връщане назад, направила каквото направила, просто ДА СПРЕ да си променя лицето. Ако усеща, че мъжа до нея не е доволен от красотата й, трябва да смени него, а не да продължава с операциите.

Добавете коментар