Не се спира: Кали в търсене на нов мъж! (ето какво заяви)

Не се спира: Кали в търсене на нов мъж! (ето какво заяви)
Гласувайте за статията

Кали не е паднала духом след раздялата с Влади!

Кали продължава да търси любовта след раздялата с последният си мъж Владимир, който е баща на най-малкия й син. Певицата все още вярва, че ще срещне своята половинка, заради което и при последната си медийна изява си пожела да обича и да бъде обичана.

Кали

Кали не спира да вярва, че ще срещне мъжа за себе си

„Мисля, че щастието те намира само тогава, когато не го очакваш. Това не означава, че през останалото време трябва да се откажеш да бъде щастлив. Напротив – аз съм щастлива. Радвам се на всеки ден”, казва Кали.

Преди близо месец тя представи последната си песен „Драми всякакви”, в която участва младата рапърка Котенцето, която е гадже на големия син на певицата.

Кали не крие, че преминава през труден период, след затихващия медиен скандал, който си спретнаха с вече бившия й любим Владимир.

Певицата не изпада в депресия. Нали все пак е дипломиран философ и психолог!

Кали споделя методиката си, която е да се радва на малките неща. Тя смята, че промените в личните отношения не бива да се тълкуват в негативно, като тровещи живота, защото красотата около нас е несъизмерима с това, пише вестник „Уикенд“.

Хитовата певица се зарежда с положително настроение, като чете хубавите книги, разговаря с „качествени и разумни хора”. И не на последно място ходи редовно на езда, практикува екстремни спортове сред природата, разхожда се в гората.

Единствено й остава да се пребори с липсата си на търпение, което изтъква като най-големия си порок. С времето Кали се научила да е малко по-прикрита, овладяна и да не показва бурно емоциите си. „Но характерът не се променя. Можеш само да го шлифоваш”, казва певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар