Наско от БТР сащиса всички! (виж какво направи рокаджията)

Наско от БТР сащиса всички! (виж какво направи рокаджията)
Гласувайте за статията

Наско от БТР не се фука със скъпи коли, мина на тротинетка!

Музикантът Атанас Пенев – по-известен като Наско от БТР, кръстосва софийските улици с модерна тротинетка. Скутерът на фронтмена е в червено и черно, а колелата му се задвижват от електрически двигател. Цената му е около 1500 лв.

Наско от БТР

Наско от БТР не си придава излишни важности

Онзи ден 48-годишният рокаджия бе подкарал тротинетката си към столичен магазин за велосипеди. Щом стигна до търговския обект, паркира и влезе, а минута по-късно изскочи обратно навън с един от продавачите.

Пенев бе взел отвътре ръкавица в червено и черно – цветовете на возилото му, и искаше да я тества на кормилото, пише вестник „Уикенд“.

След като опипа „волана” на транспортното си средство с кожения аксесоар, Наско направи доволна физиономия и обяви пред служителя, че ще плати. „Ама я дай да сложим и един звънец, та да има с какво да сигнализирам”, рече още музикантът.

Младият продавач му показа къде ще е най-подходящо да монтират дрънчило, след което влезе в сервиза, за да потърси подходящ артикул. После пък се появи с два звънеца, та Наско да си избере.

„Искам червения, за да ми е в тон с тротинетката. Не ми се ще да правим голяма шарения”, отсече с категоричност изпълнителят от БТР.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар