Най-после: Златка Райкова си показа бременното коремче! (ПЪРВИ СНИМКИ)

Най-после: Златка Райкова си показа бременното коремче! (ПЪРВИ СНИМКИ)
2 (40%) 1 vote

Ето я бременната Златка Райкова, показа си корема!

Направи го! Златка Райкова най-сетне се показа с бременния си корем. Двамата с любимия й Благой Георгиев са на почивка в Гърция към днешна дата.

Златка Райкова

Златка Райкова най-после се реши

И след като няколко дни плеймейтката пускаше фотографии на които долната й част на тялото е умело прикрита, най-сетне се показа в цял ръст.

Така новината, че чака първото си дете, която обикаля публичното пространство от месеци, най-сетне е официално потвърдена.

Снимката е правена доста отдалеч, така че бременността на Златка Райкова едва личи, но тя нежно е обхванала корема си с ръка.

Фотото веднага се превърна в сензация в инстаграм и десетки фенове на Злати й честитиха радостната вест. Засега бившият футболист и плеймейтката не са коментирали официално пола на бебето. Благой има две момчета и едно момиче, а това ще е първо дете за Златка.

Очевидно е, че и двамата са много щастливи и нетърпеливи да гушнат бебчето си. Фенове на Златка Райкова обаче й стискат палци не само да роди здраво дете на Джизъса, но и да успее да задържи самия него.

Знаем, че с всичките си жени досега, Благой Георгиев не оставаше задълго. Как ще постъпи със Злати, предстои да разберем тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар