Енджи Касабие с неочаквано разкритие за нея и Стефан Данаилов! (няма да повярвате)

Енджи Касабие с неочаквано разкритие за нея и Стефан Данаилов! (няма да повярвате)
Гласувайте за статията

Енджи Касабие е много благодарна на Ламбо!

Големият български актьор Стефан Данаилов е причината Енджи Касабие да се захване с професията на диетолог. Това разказа в предаването „Черешката на тортата“ самата тя.

Енджи Касабие

Енджи Касабие станала диетоложка заради Ламбо

Заварката между тях станала покрай сериала „Стъклен дом“, за който той трябвало да се повтали. Потърсил услугите на Касабие, с която се запознал покрай родителите й.

„Когато ми се обади и представи, изобщо нямах представа, че това е толкова популярен и обичан човек в България. Преди това съм се занимавала любителски с подготвяне на хранителна програма за мен и приятели.

Ето, че покрай г-н Стефан Данаилов това стана мое призвание и вече години наред е начин да печеля“, разказа хубавицата от ливански произход.

В крайна сметка Данаилов свалил 7 кг и то за 15 дни. „Това е най-трудното отслабване – да премахнеш мазнините от тялото си и това да се види на специалния кантар, с който изследвам вътрешните мазнини“, обясни д-р Енджи Касабие.

В „Черешката на тортата“, в която участва за втори път (първият път дори печели кулинарното риалити), тя не заложи на арабски специалитети, противно на очакванията на някои от гостите.

Арабката всъщност представи актуалния си диетичен режим-шедьовър и впечатли всички. Тя получи максималния брой точки за победа, но в крайна сметка първото място взе половинката на продуцента Андрей Арнаудов – Еми, с която имаха еднакъв резултат.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар