Катя от „Ритон” цъфна с още по-големи моцарели! (Дуетът се плацика на Тасос-виж още)

Катя от „Ритон” цъфна с още по-големи моцарели! (Дуетът се плацика на Тасос-виж още)
Гласувайте за статията

Бомбите на Катя от „Ритон” не спират да растат

Катя от „Ритон” се появи на плажа с още по-големи бомби. Любимата половинка на Здравко от години се слави с пищен бюст, но сега тя показа още по-надарена в пазвата, пише HotArena.

Катя

Катя от „Ритон“ развя огромни бомби

През годините за гърдите й се носеха какви ли не легенди. Дори бе измислена мярка за бюст, равна на един ритон, припомнят паметливи.

Здравко и Катя са на почивка на гръцкия остров Тасос заедно с приятели.Там двамата се гушкат и отмарят след лазурното море и белите пясъци на курорта.

Двойката щастливо се плацикаше в морската вода, а Здравко едва успяваше да обхване с ръце огромните гърди на съпругата си.

„Точно така, дръж ги отдолу!“ – получава окуражителен възглас от феновете си Здравко в социалните мрежи.

Почивката известния ни дует си позволи след големия им концерт на 30 май в НДК. Звездната двойка имала огромна нужда от ваканция заради изнурителната подготовка около голямото събитие.

Организацията също се оказала много трудна. Въпреки очакванията, че Здравко и Катя от „Ритон” ще изкарат много пари от събитието, Катя попари очакванията, пише „България Днес”.

„Нищо не сме изкарали. За едно подобно събитие ходиш и се молиш на спонсори. Унизително е, но трябва поне да не си на минус”, сподели певицата.

Тя твърди, че откакто са на сцената със Здравко не са получили никаква материална помощ, дори и стотинка, от държавата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар