Не спира: Наталия Кобилкина учи гъркините на креватни гимнастики!(Подробности)

Не спира: Наталия Кобилкина учи гъркините на креватни гимнастики!(Подробности)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина не се спира

Сексоложката Наталия Кобилкина продължава да печели тлъсти пачки. Рускинята се премести да живее при съпруга си в Гърция. И в родината на мъжа си Такис Дретакис учи сънародничките му на креватни гимнастики.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина учи гъркините на креватни хватки

Амбициозната рускиня се изнесе завинаги от България.

Двамата с мъжа си са в Гърция, заедно със сина им Филип.Както знаем, съпругът на Кобилкина работи като управител на хотел в Атина. Поради тази причина двамата живееха разделни известно време.

Това не можеше да продължи дълго време, защото Наталия и бебето бяха в България, а Такис-в Гърция.

Украинката все пак решила да направи компромис и да изостави сексуроците у нас, като замине при мъжа си, за да е близо до него, пише в. „България Днес”.

Сега рускинята е амбицирана да привлече към семинарите си и гъркини, като ги учи как да станат добри съпруги и да си намерят богати мъже.

На Наталия преместването в южната ни съседка изобщо няма да се отрази на бизнеса й. Семинарите си тя ще продължи да прави и в Гърция, като дори ще печели повече пари от тях.

Сексоложката редовно провежда и уебнари по Интернет, които ще продължи да предлага и на българските си фенове.

„Наталия Кобилкина няма да я мислим, тя отлично знае как да издои и коч. Машина за пари е тази жена, евала й правим“, коментират зевзеци в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар