Николай Бареков взриви: Ето колко „гушат” някои топ телевизионери!

0

Николай Бареков разкри колко „гушат” някои от доскорошните му колеги

Николай Бареков взриви с това разкритие за доходите на някои топ телевизионери. Бившият евродепутат показа нагледно колко взимат някои от по-известните имена на малкия екран.

Николай Бареков
Николай Бареков взриви с този коментар

Той написа черно на бяло колко прибира шоуменът Слави Трифонов, както и някои от най-известните ни водещи.

Ето какво каза Николай Бареков, предаваме думите му без редакторска намеса:

„Слави Трифонов печели по 2-3 милиона чисто само от договора с БТВ. Миролюба, Хекимян, Виктор Николаев, Шербетова, Жени Баджака, Индиеца от БТВ и Нова месечно взимат по 15-20 хиляди лева от заплати и премии.

Тоест четири пъти повече от един депутат и дори повече от евродепутат. На изборите партиите плащат тези журналистически възнаграждения и заплати от партийните си каси и субсидии.

БСП, ГЕРБ, ВМРО, ДПС, Марешки изляха по максимума от 2 милиона на партия в медиите. По каква логика Сметната палата и КПКОНПИ контролират партийните харчове и декларациите на депутатите и партиите.

А никой в държавата не се интересува къде реално се харчат държавните пари, еврофондовете и субсидиите – в медиите за заплати, комисионни и бонуси за медийни босове и псевдожурналисти, по-точно “говорещи глави”, написа Бареков в профила си във Фейсбук.

Дали цифрите, които изнесе, са точни, това предстои да разберем тепърва.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.