Откъде пари: Дани Петканов подари супер автомобил на Алекс! (виж тук)

Откъде пари: Дани Петканов подари супер автомобил на Алекс! (виж тук)
Гласувайте за статията

Дани Петканов подари кола на Алекс!

ТВ водещият Дани Петканов, по-известен като Лудия репортер, изненада жена си Александра с чисто нов автомобил. За това се похвали самата тя с пост в социалните мрежи, като публикува и самата кола, а под фотосите написа:

Дани Петканов

Дани Петканов успя да сащиса жена си Александра

„Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си!

От месец и половина усещах,че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина и като ми каза,че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола.

А бе изобщо всичките приготовления и начина, по който ми я поднесе, бяха супер впечатляващи и точно в негов стил- забавни.

Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален!“, цитира вестник „Телеграф“.

Мнозина се чудят откъде Дани Петканов е намерил толкова пари за такъв подарък. При все, че Алекс Петканова печели доста повече от него. Знаем, че Лудия репортер подписа договор с Би Ти Ви и е възможно оттам да са му дали някакъв аванс…

По-важното е, че Алекс и Дани живеят повече от прекрасно и се радват на своето семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар