Влади Данаилов попитал Ламбо може ли да се ожени! (виж изповедта му)

Влади Данаилов попитал Ламбо може ли да се ожени! (виж изповедта му)
Гласувайте за статията

Влади Данаилов попитал баща си дали може да се ожени!

Синът на Стефан Данаилов – Влади Данаилов, поискал разрешение от баща си, за да се ожени. Мнозина ще се учудят на това, но е истина и самият факт.

Влади Данаилов

Влади Данаилов поискал разрешение от Ламбо за сватбата

Това призна лично наследникът на Ламбо в интервю пред Би Ти Ви. Оказа се, че Влади имал почти 8-годишна връзка с любимата си Виктория, преди да се реши да й предложи брак.

„Не съм падал на колене“, издаде подробности Влади Данаилов. Неговата съпруга Виктория знаела, че родителите му са много известни в България, но самата тя била изключително скромна.

Влади подчерта, че двамата със съпругата му си прекарват много добре в родината му. А и той се опитва да прекарва максимално повече време с баща си, пише вестник „България Днес“.

Припомняме, че Влади стана известен у нас покрай участието си във Вип Брадър, което започна доста скандално. Тогава от продукцията бяха закачили снимка на Стефан Данаилов в Къщата и това доведе Мастера до психически срив.

Ламбо и съпругата му Мария дадоха специално интервю по темата и заявиха, че се чувстват омерзени от решението на продуцентите. Малко по-късно снимката бе свалена, а Влади успя да спечели симпатиите на зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар