Джийсън Брад Люис погна Николета: Работи ли, или още е от спалня в спалня?! (виж тук)

Джийсън Брад Люис погна Николета: Работи ли, или още е от спалня в спалня?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Джийсън Брад Люис погна Николета Лозанова!

Джийсън Брад Люйс е един от финалистите на Х Фактор, който няма как да остане забравен и незабелязан. Присъствието му в публичното пространство е силно изявено, а пиперливият му език често въвлича родни знаменитости в конфузни ситуации.

Николета

Николета Лозанова под атаките на устатия Джийсън Брад Люис

Най-новата любимка на зевзека с особено чувство за хумор се оказа Николета Лозанова. В пост публикуван в личния Фейсбук акаунт Джийсън Брад Люйс пита риторично:

„Горещо се интересувам какво се случва с Николета Лозанова? Работи ли нещо сега или още живее от спалня в спалня?“ , а под въпроса заваляват отговори от хилядите му последователи.

„Спалня – солариум – спалня – солариум – спалня – солариум – спалня – солариум – спалня – солариум …..“ изброява „ангажиментите“ на плеймейтката един от коментаторите, друг добавя: „В Националната Филхармония свири на орган“.

Упражненията по остроумие на Джийсъновите последователи продължават да валят ежесекундно – „Взима по 1000 лева на пост в Инстаграм“, „питай националния отбор“, „Обади се в Рефан“, „Лапчо кебапчо“, надпреварват се да съветват потребителите в мрежата.

Джийсън Брад Люйс, който от години се занимава основно с визуални и дигитални изкуства и снима видео клиповете на редица известни родни изпълнители неведнъж „атакува“ със закачките си актуални знаменитости, като често намеците му са доста сексуални.

Той се е закачал с фолк певеца Галин, с поп сензацията Папи Ханс с Митака от „София ден и нощ“ и дори с Наум Шопов младши, който дори го блокира в социалните мрежи.

„ОЛЕ НЕЕ! Наум Шопов – младши ме е блокирал в инстаграм. Е, вярно, че всеки ден му пишех под снимките, че искам да го пълня като пиперосан петел и “гълъбо, гълъбоо ах как ще те тъпча в бахура гълъбо” но това не е начина! И аз съм човек и аз имам чувства!“, втрещи преди време с поста си Джийсън Брад Люис.

Наскоро Джийсън Брад Люйс режисира клип на вездесъщият роден рапър 100 Кила.

Източник: lifeonline.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар