Взрив: Вижте упоената Преслава на операционната маса! (ПЪРВИ СНИМКИ)

Взрив: Вижте упоената Преслава на операционната маса! (ПЪРВИ СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Докторът оперирал носът на Преслава се рекламира в социалните мрежи, ето снимките й!

Хирургът, който реконструира носа на поп-фолк певицата Преслава, очевидно не е чувал за лекарска тайна и рекламира практиката си с нейни снимки.

Преслава

Лекарят сам качи снимките на Преслава, за да си направи реклама. Как ли ще реагира тя?!

Добричлийката се подложи на хирургическата намеса в турска клиника и само снимките й в социалните мрежи издаваха, че си е пипала обонятелния орган.

Самата тя запази мълчание и не коментира новата си придобивка. До момента, в който лекарят извършил пластичната операция сам се похвали със звездната си пациентка.

Той публикува кадри на упоената певица на операционната маса в социалните мрежи, като не е пропуснал да сложи логото си.

Така вече няма никакво съмнение, че Преслава е прибягнала до интервенцията. Тогава обаче нашенката не останала доволна и потърсила специалист отвъд границите на родината.

Преслава се отличаваше като една от най-естествените и натурално красиви жени, коментират последователите й. Сега сякаш загуби част от чара си и заприлича на останалите си колежки, които напомнят на наредени на рафт аптекарски шишенца.

Да не говорим, че приликата й с Галена (случайна или не), е повече от колосална. Редовно фенове я бъркат с нея в мрежата и са буквално потресени от това, което Преси сама си причини.

Източник: lifeonline.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Взрив: Вижте упоената Преслава на операционната маса! (ПЪРВИ СНИМКИ)”

  1. Rumen

    юни 19. 2019

    Пластичната херургия успява да превръща носорози в газели, но тъжното е, че тези нови газели раждат носорогчета.

Добавете коментар