Цеци Красимирова втрещи: Да, дърпам марихуана! (виж тук)

Цеци Красимирова втрещи: Да, дърпам марихуана! (виж тук)
Гласувайте за статията

Цеци Красимирова призна, че дърпа марихуана!

И моделката Цеци Красимирова се изкуши от тревата. Само преди дни тя пусна снимка в интернет, на която здраво дърпа от „веселата цигарка“.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова призна, че чат-пат си дърпа от „веселата цигарка“

„Да, така е, но го правя рядко“, признава красавицата, женена за мултимилионера Майкъл Струмейтис с псевдоним „краля на марихуаната“.

Двуметровият гигант от години се занимава с марихуана и е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света.

Той отглежда растението за медицински цели и напористо рекламира продукцията си, като често позира с джойнт в ръка, пише вестник „България Днес“.

Преди да се сгодят с нашенката, самата Цеци Красимирова участваше дейно в отглеждането на тревата. Дори ходеше с мъжа си на различни изложения за хранителни добавки по цял свят.

„И на мен ми е интересно всичко, свързано с етапа на растеж на самото растение. Харесвам работата си и ми е приятно да се срещам с различни клиенти и да обменяме информация“, сподели Цеци, горда с новата си професия, която представи на последното изложение в Испания.

Припомняме, че сватбата на красавицата и милионерът предизвика масова истерия в медиите. Роклята на булката обра овациите и е дело на родната дизайнерка Евгения Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар