Явор Бахаров лекува агресията си при психолог! (брат му го изпрати там)

Явор Бахаров лекува агресията си при психолог! (брат му го изпрати там)
Гласувайте за статията

Явор Бахаров тръгна на психолог заради невъздържаността си!

По-малкият брат на Захари Бахаров – Явор Бахаров, често се забърква в грандиозни скандали. 33-годишната звездата на „Стъклен дом” най-накрая осъзнал, че многобройните му изцепки му създават имидж на конфликтен и чепат актьор и пречат на кариерата му.

Явор Бахаров

Явор Бахаров тръгна на психолог по съвет на брат си

Затова, по съвет на Захари, Явор започнал да посещава психолог. Специалистът по житейски кризи, депресии и поведенчески проблеми се опитвал да укроти неконтролируемата му агресия. Откакто посещавал кабинета му, Бахаров-младши се чувствал много по-спокоен.

„Вече ходих няколко пъти и се чувствам добре. Трябва да преборя гнева в себе си – очевидно е, че имам проблем с него. Надявам се, че ще успея да се справя с помощта на професионалист. Трудно е, но не е невъзможно”, признава Явор, който иначе е талантлив актьор.

Неведнъж през последните години малкия Бахаров влизаше в пререкания с други популярни личности на публични места.

Преди време дори нападна писателката на скандални романи и бивша манекенка Калина Паскалева пред столична дискотека. Преди 2 години той дори бе отстранен принудително от риалити формата „Вип Брадър”, припомня Слава.

Явор Бахаров изнудваше Големия брат, че след излизането си ще наговори лъжи за предаването, без да знае, че камерите записват всяка негова дума.

Скандалният съквартирант не получи нито стотинка за престоя си в Къщата и единственото намесата на брат му Захари го спаси от тлъсти неустойки към продукцията.

Последната му издънка бе навръх националния празник 3 март, когато актьорът се счепкал с приятелката си Рая Пеева и налетял да бие случаен минувач, намесил се в спора.

Патрулка задържала Явор, който оказал яростна съпротива на униформените. Бахаров прекара 72 часа в ареста, а след това бе осъден по бързата процедура за дребно хулиганство- Магистратите му дадоха 9 месеца пробация.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар