Милко Калйджиев е като котарак мераклия!(Пак засука мустак-виж още)

Милко Калйджиев е като котарак мераклия!(Пак засука мустак-виж още)
Гласувайте за статията

Милко Калайджиев отглежда коцкарски мустак

Милко Калайджиев вече си има солидна растителност под горната устна, видя HotArena.

Милко Калайджиев

Милко Калйджиев отгледа коцкарски мустак

Чалга динозавърът си обръсна емблематичният мустак, след като стана един от участниците в шоуто за имитации „Като две капки вода”.

Емблемата на Свиленград е получил ново окосмяване, което е доста добре оформено. Прави впечатление обаче, че мустака му е доста по-тънък , като на котарак мераклия, кодошат се зевзеци в социалната мрежа.

„Реших, че мустакът вече ще бъде малък. Купих си и специална машинка, която да държи до номер 5. Ще имам коцкарски мустак, заяви през смях Калайджиев, който трудно се понасяше с гладко обръснато лице.

Откривателят на не една и две чалга звезди коментираше от сцената на шоуто по Нова, че съпругата и синовете му трудно го приемали без мустака. А той самият дори не се поглеждал в огледалото.

С днешна дата той от сърце се радва на новия си мустак.

Първата задача на чалга легендата била сутрин, със ставането от сън да се наслади на мустака си в огледалото и да прецени дали не трябва да се подкастри.

Едва след това се захващал с останалите си занимания. Едно от най-популярните имена в чалга индустрията, определено е видимо доволен от новия си вид.

Определено Милко Калайджиев не може да понася гладко лице.

Съпругата му Маргарита се обясни в любов точно на Деня на бащата и гордо позира до мъжа си вече с подкаралия му мустак. А Милко Калайджиев е видимо подмладен.

Макар и да е подкарал 68-та си година той скача, прави шпагати, танцува бурно и обикаля масите на феновете си, пише „България Днес”.

Милко прилича на младо жребче и не иска възрастта му да става публична. Освен с нова визия певецът може да се похвали и с нова работа.

Той взе участие в „Забраненото шоу на Рачков”, което се проведе преди дни на Античния театър в Пловдив. Двамата с актьора се сближиха покрай участието му в „Като две капки вода”.

Въпреки че понася майтапите в шоуто, той вдигна на крака публиката в Града на тепетата. За участието си най-популярният мустак вероятно е получил солиден хонорар.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар