Мролюба Бенатова отвърна на удара:Ще кажа на лешоядите, рано е за обяд!(Виж още)

Мролюба Бенатова отвърна на удара:Ще кажа на лешоядите, рано е за обяд!(Виж още)
Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова отговори на удара, нанесен й от колегата Васил Иванов!

Журналистката Миролюба Бенатова е на нож с него. След рокадата в Нова телевизия, в гилдията ври и кипи.

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова скочи на Васил Иванов

Миролюба Бенатова и Гинка Шикерова са уволнени и на тяхно место бе назначен разследващият журналист Васил Иванов.

Но Миролюба Бенатова настръхна срещу Васил Иванов, защото той има смелостта да заяви, че е получавала тлъста заплата срещу минимална работа. Ето как отвърна на удара обаче засегнатата Бенатова в мрежата:

„Благодаря за подкрепата. Повече скришна – от колегите. И явна от публиката. На лешоядите да кажа: – Рано е за обяд… Скоро ще си говорим повече!

На тези, които имитират, че се интересуват от свободата на словото, а всъщност гадно чоплят рани и се правят на недоразбрали, нямам какво да кажа. От тях очаквах да не обиждат интелекта си с “въпроси”, но явно толкова могат.

Да “рисуват” тайно образи и да подкрепят лъжата с бунт наужким. Всъщност нямат дефицит на акъл. Не достига душа. До скоро!“, написа Миролюба Бенатова в профила си.

Думите й са по повод казаното от колегата й Иванов преди дни. А именно:

„Преди години точно те двете (Шикерова и Бенатова – бел.ред.) ме оплюха заедно с приятелката си – тогавашната шефка на новините Дарина Сарелска.

Това стана, след като напуснах по свое желание медията и обвиних Сарелска в налагане на системна цензура и спиране на мои материали“, припомни Васил Иванов, пише Стандарт.

„От медии разбрах, че на тях са им предложили същия договор като на мен. Аз приех и не виждам никаква цензура в това. Ако това да взимаш 6-7 работни заплати за страната всеки месец срещу два или три материала годишно.

Ако някой ти каже, че иска срещу тези пари реална работа като брой разследвания, не мисля, че това е цензура“, каза Васил Иванов по повод въпросите около напускането на Шикерова и Бенатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар