Орхан Мурад защити Сузанита: Завиждат й, трън в очите им е!(Още подробности)

Орхан Мурад защити Сузанита: Завиждат й, трън в очите им е!(Още подробности)
Гласувайте за статията

Орхан Мурад скочи в защита на дъщеря си Сузанита!

Орхан Мурад се превърна в адвокат на малолетната си наследница. Скандалите около името й не спират, а преди време младата певица разкри, че сама ги предизвиква.

Орхан Мурад

Орхан Мурад пак защити Сузи

Наскоро баладичният изпълнител направи пореден опит да изчисти името й да прехвърли вината за поведението й на държавата. Ето какво заяви той за професията и издънките на наследницата си. Която той шокира всички, като я определи за голяма хапка:

„Сузи има страхотна фенска маса, колкото и да се опитват да я плюят, унижават и унищожат. Тя е независима. Първоначално искаха от много места да работят с нея, най-добрите в бранша. Реших, че тя е малка и засега ще си остане независима. Затова е много голям трън в очите им.

Прави митинги на всички участия по дискотеки и най-различни празници. Яд ги е, че тази огромна хапка Сузи им отне, яд ги е, че я изтърваха. Те притежават медии, но не могат да се домогнат до хонорарите й.

Имат приятели по вестници и сайтове и затова Сузи не попада в тях. Как така ще дават терен на най-обичаното момиче от тийнейджърите, да й увеличим популярността и хонорара, а ние нищо да не вземем от нея“, категоричен е Орхан Мурад пред вестник „България Днес“.

Той призна, че не е успял да накара Сузанита да възприеме музиката като солфеж, теория и хармония. Малката иска да прави комерсиални песни, а според него, той и жена му трябва да я подкрепят в това. За да придобие житейски опит, да не се чувства сама на върха, когато я духат много ветрове и валят градушки.

Мурад казва още: „Затова я подкрепям винаги и навсякъде и след всички въпроси в стил – ама как може така с това разкрепостено поведение и пр. Не отделиха личността от ролята, която се играе в случая.

В един клип играеш роля. Може да е на убиец, проститутка или всякаква друга. Това не означава, че е така. А те побързаха да я нападнат и си мислеха, че е беззащитна“.

На директния въпрос: „Не прекалява ли на моменти?“, Орхан отговаря: „Дори да е предизвикателна, провокативна и дръзка, всичко това, за съжаление, не е резултат на родителското възпитание и поглед върху нещата, защото нито аз, нито майка й сме такива, а е резултат от упадъка на образователната и ценностната система на новото време.

Всички медии, които участват в изграждането на този имидж на младото поколение и псевдолъскавия баровски живот, който водят – те са виновни за оформянето н това възпитание на това младо поколение! И Сузи е един такъв продукт. На тях, не на мен.

Повече я влече другият начин на живот, в който нещата стават по-лесно и са по-лъскави. С хубав и предизвикателен клип се получава това, което иска. Младото поколение вече не е така трудолюбиво и стремящо се към духовно извисяване и самоусъвършенстване.

Какво да направим ние? Можем само да ги защитаваме да не стане положението много лошо“, категоричен е Орхан Мурад.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар