7 Начина да блеснеш с най-доброто парти край басейна

7 Начина да блеснеш с най-доброто парти край басейна
Гласувайте за статията

Лято е! Най-любимият сезон за щури партита с приятели, с ледени плодови коктейли и весели колоритни бански, под щедрите лъчи на жаркото лятно слънце.

Е? Къде ще е следващият купон?

Ако случайно имаш честта ти да си неговият организатор, то идеята мястото да е около басейн, определено не е за пренебрегване!
Предлагаме ти 7 интересни идеи за това как да блеснеш с най-доброто лятно парти за сезона!

  • Балони. Що за парти ще е без балони?! Балоните са леки, ефирни и внасят весел колорит и настроение. Освен това са и евтини! Аранжирани около беседки и перголи или просто небрежно разхвърляни около или в басейна, с разноцветни балони в различни форми и размери ще можеш лесно да създадеш прекрасен декор, подходящ за лятно парти край басейна.
  • Забавни пояси и дюшеци. Понички, фламинга, еднорози и ананаси – можеш да ги купиш от китайски магазин или магазин за детски стоки. Пръсни ги в басейна за забавление на гостите. Колкото по-забавни са те, толкова по-готини ще са снимките за Instagram!
  • Пуфове и възглавници. За моментите на отдих ще е добре гостите да имат на какво да се отпуснат удобно за по едно ледено питие. Затова, осигури достатъчно пуфове и възглавници в ярки летни цветове и шарени принтове и ги разхвърляй небрежно наоколо. Лятото е цветно и безгрижно!
  • Сладоледен бар! За едно парти край басейна, замразените десерти са задължителни! Един сладоледен бар ще е перфектният начин да осигуриш желаната прохлада за всички купонджии. А и е толкова забавно!
  • Дегустационна станция за вино. Покани сомелиер, който да изнесе кратък урок по дегустация на вина. Това ще бъде забавно, а и ще заинтригува гостите ви, независимо дали са ценители на вина или просто желаят да научат нещо ново и интересно. Пък и всичко от което се нуждаете е само една малка масичка!
  • Скара. С доброто вино върви добра храна! Кога ако не през лятото можеш да се похвалиш с новата си грил-скара или BBQ?! Пък и трябва да нахраниш купонджиите!
  • Огън край басейна. Когато слънцето залезе и настъпи прохладната лятна вечер, това съвсем не означава, че партито трябва да приключи! Ако имаш обособено място за огън, не пропускай да се възползваш от него. В случай, че няма такова, в магазинската мрежа се предлагат преносими такива.

За идеи за интериор и екстериор, както и за обзавеждане и декорация на дом, вила, офис, бар, хотел или ресторант, посетете GRANDecor.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар